Dotari
SC ESRA SRL are o dotare corespunzatoare pentru a asigura realizarea lucrarilor de instalatii electroenergetice si automatizari.

In acest sens societatea dispune de un laborator metrologic, fix si mobil, (dotat cu truse de verificare-reglare relee, truse de masura prize de pamant, multimetre electronice, megaohmetre, termometre etalon etc.) si un atelier electric (dotat cu generatoare de sudura, chopper-re, transformator monofazic de sudura, bormasini fixe si portabile, electrocompresor, rotopercutante, strung, freza, polizor etc.).

Operatiile de vopsire pentru lucrarile executate se fac in camp electrostatic.

In atelierul propriu de productie secundara industriala se realizeaza echipamentele secundare necesare instalatiilor electrice si de automatizare (dulapuri, pupitre, tablouri, cabine de distributie si blocuri de masura si protectie si toate constructiile metalice necesare in vederea executarii lucrarilor sus mentionate).
In majoritate, aceste produse sunt omologate.
Calitate deosebita
  • SC ESRA SRL este certificata de catre SRAC Bucuresti avand sistem de management conform cu cerintele stand- ardului SR EN ISO 9001:2000 si SR EN ISO 14001 : 2005;
  • Societatea este atestata de catre ANRE (Aut. Nat. de Reglem. in domeniul Energiei) Bucuresti pentru toate tipurile de lucrari;
  • SC ESRA SRL este autorizata sa execute lucrari in mediul EX de catre INSEMEX Petrosani.