Certificari
Pentru proiectarea si executarea lucrarilor de constructii montaj si reparatii instalatii de automatizare si protectii la cazane de abur, apa fierbinte si apa calda societatea este autorizata de ISCIR cu autorizatia nr. PL PT C11/TIP B/154/27.06.2005.

Deasemenea SC ESRA SRL este certificata de catre SRAC Bucuresti ca are implementat si mentine un sistem de management integrat calitate - mediu in conformitate cu cerintele standardului SR EN ISO 9001:2000 si SR EN ISO 14001 : 2005.

Societatea este atestata de catre ANRE (Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei) Bucuresti pentru tipurile de lucrari sus mentionate.

SC ESRA SRL are autorizat Laborator de grad III pentru efectuarea de incercari si verificari pentru profilele: IAE - instalatii si aparataje electrice, IA - instalatii de automatizare, PC - protectie catodica.

SC ESRA SRL este autorizata sa execute lucrari in mediul EX de catre INSEMEX Petrosani.
 Certificari
  • Certificare ISO 9001
  • Certificare ISO 14001
  • Certificare IQNet
certificarecertificarecertificare
Calitate deosebita
Avand implementat sistemul de management integrat calitate - mediu, calitatea lucrarilor executate se asigura de compartimentul CTC, prin controale curente la fiecare punct de lucru, expedierea la punctul de lucru a materialelor verificate si insotite de certificate de calitate si prin instruire periodica a personalului muncitor asupra verificarilor ce trebuiesc efectuate.

Orice lucrare este, in primul rand, receptionata de compartimentul CTC si apoi se preada beneficiarului spre receptie, asigurandu-se o garantie de 12-24 luni, conform prevederilor legale si contractuale.